Petra Palomäki

maanantai 31. heinäkuuta 2017

Apulaiskuskin estetreenit

Olenkin täälä blogin puolella jo hieman välissä kertonut, että meillä käy Marika tosiaan auttamassa hevosten liikutuksen kanssa. Marika on siis melkein vallan ottanut Zeuksen "omaan käyttöön", eli ratsastaa pääsääntöisesti sillä. Vaikka kyllä muitakin liikuttaa kun on tarvetta. Marika on itse keväällä vasta kunnolla palannut äitiysloman jälkeen hevosen selkään ja Zeus on auttanut häntä aika paljon eteenpäin.



Olen oikeasti niin kiitollinen kun saan noin kokeneen ihmisen auttamaan minua hevosteni kanssa. Marikalla on omia hevosia ollut vuosien varrella jo muutamia ja tehnyt aikalailla ikänsä hevosten parissa töitä. Sille uskallan jättää huoletta jopa varsan talutukset, sillä tiedän, että Marika osaa käsitellä hevosia hyvin. Zeuksen kanssa Marika on edennyt todella paljon ja tarkoitus oliskin jos syyskuussa parivaljakko pääsisi Niinisalon kenttäkisoihin! Meikäläinen pitää aina Marikalle koulurääkkiä ja sitten hän pääsee viikottain elementtiinsä, eli esteille. Näissä kuvauksissa Marika hyppäsi jumppaa ja lopusta Zeus teki todella siistin ja pyöreän hypyn. Vaikka alkuun ehkä oli hieman hakemista askeleiden kanssa niin hienosti Marika sai ratsastettua Zeuksen avuille ja tuotua sen miten pitää.




Valitettavasti Marika on nyt muutaman viikon saikulla keuhkokuumeen takia, joten itse olen nyt pääsääntöisesti hoitanut herran liikunnan. Ja koska olen niin koulutuuppari niin me startataan näillä näkymin 6.8 Kullaalla K.N.Special luokassa. On hyvä senkin taas käydä radoilla niin Marikan on sitten helpompi taas sen kanssa kilpailla jatkossa. Vaikka Zeus nyt on muutenkin niin kiltti kaikessa. Se on kyllä toiminut nyt viime aikoina niin hyvin, että toivottavasti saisin radalla esitettyä tuota laukkaa mitä kotonakin ollaan päästy työstään!


Kaikki postauksen kuvat ottanut © Anniina Gullans

Ei kommentteja

Lähetä kommentti