Petra Palomäki

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Peltotreeniä

Saatiin tässä muutama viikko sitten meillekin lunta ja ollaan kelien mukaan sitten käyty hevosia juoksuttamassa ja ratsastamassa pellolla. Kenttä kun on huono näin vähällä määrällä lunta, niin ei oikein ole muuta vaihtoehtoa kuin olla pellolla tai ajaa maneesille...

Kaiken lisäksi pakkaset on meitä myös hidastaneet, kun melkein -20C pakkasta, niin siinä kelissä ei paljon tee mieli ratsastella kun tietää, että hevoset on sellaisia dynamiittipötköjä. Onneks maneesille ei ole kovin pitkä matka niin sielä kelpaa joka päivä käydä!

Anniina kävi tosiaan viime viikon lauantaina kuvaamassa meitä ja ratsastin sitten Pötkylän pellolla. Neiti on ollut sanotaanko 2 viikkoa todella kevyellä niin siihen nähden se meni yllättävän kiltisti! Pari pukkia, mutta muuten tosi hieno. Laukkaa en viittinyt kovin paljoa ottaa, kun ei se pohja edelleenkään ole kovin pehmeä niin musta on nykyään tullut niin mahdottoman arka tollasessa pohjassa. Mielummin työskentelen ravissa kuin otan laukkaa, varsinkin kun Pötkis keskittyy paremmin ravissa. Kovin kauaa en mennyt, kun meillä oli vähän kireä aikataulu, mutta saatiin ainakin kivoja kuvia :)

Päästettiin Zeus ja Mestari laitumelle irti, joten niistä kahdesta olisi tulossa kuvapostauksia. Anniina kerkesi nappaan muutaman kuvan Nyhtiksestä ja Urcosta otettiin myös kuvia. Joten melko kuvapainoitteisia postauksia on siis tulossa ;)

Pötkylän kanssa ollan muuten päästy myös maneesille ja ensi viikolla tulee videoa ratsastuksesta sen kanssa ;) Jos se tästä lähtis meidän kisaura eteneen kun pääsee valmentautumaankin maneesille!

Kertokaa suosikkikuva(t) !














Miten teillä liikutetaan hevoset?
Onko maneesitalli vai pelkkä kenttä käytössä?


2 kommenttia

  1. Tällä hetkellä ei ole vielä kenttää mutta se on suunnitteilla kyllä. Maastossa mennään pääasiassa ja pellolla kun ei ole liukasta ja ei tule tilsoja :) Tamma toki varsoo jo toukokuussa niin liikutus jo vähän kevyempää niin kotona mennään nyt loppuaika vain, eilen käytiin vikan kerran maneesilla treenaamassa :) Ihania kuvia Pötkylästä! Minun blogini ennijasunakai.blogspot.fi jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  2. Meillä on nykyään käytössä vain kenttä, joka tällä hetkellä jäässä. Meillä on tosi vähän lunta niin kentän pinnalla on sellainen 2cm lumipeite, mikä ei oikein auta asiaa :D Mutta ollaan vaan kävelty pari päivää tuolla uudella tallilla ja odotellaan lumen tuloa (onneksi loppuviikosta pitäisi sataa ♥)
    Ja aivan ihania kuvia! Omat suosikit 1,5,11 ja 12 =)

    siloistasatulaan.blogspot.fi

    VastaaPoista