Petra Palomäki

lauantai 20. elokuuta 2016

Kesän riemua

Meillä hevoset pääsevät aika lailla kaikki noin kerran viikkoon revitteleen kentälle. Vaikka meno on välillä kaikkea muuta kuin rauhallista, ne jollain ihmeellä aina pysyy pystyssä eikä telo itteensä. Sen verran olen joskus kauhistellut kun nämä lusot vetää täydestä kiitolaukasta liinat kiinni ja siillä sekunnilla pyörähtävät ympäri uuteen pukkisarjaan. Ihan kuin härkätaistelussa, nopeita sivuliikkeitä, äkkijarrutuksia ja täydessä tasapainossa. Jopa Mestarilla on melko letkeä ja nopea. Nyhtis pallero on sitä mieltä, että ainoa hetki kun pysähdytään on syömään. Ja sitä tehdään mieluusti koko ajan :D

Tällä kertaa kuvasin jälleen Zeusta, jolla on kyllä aina ilmeet kohdillaan. Kuvaaminenkin on haastavaa kun nauran kaikille sen irvistyksille ja tempuille.Sitten päästin Urcon ihka ensimmäistä kertaa tänä vuonna kentälle irti. Olen pelännyt niin paljon noiden jalkavammojen takia, että en ole ottanut riskejä ja päästänyt sitä irti. Kuntoutusvaiheessa isommatkin tärähdykset olisivat voineet laukaista tai pahentaa vammoja. No arvatkaapa oliko hänellä kivaa? No kyllä! Saldona vaan tästä reissusta kenkä irti, joten odotellaan kengittäjää laittamaan uudet popot jalkaan. Tessakin pääsi pikkusen juokseen, mutta se on kyllä niin nihkeä kovin pitkään sielä pyörimään. On ottanut saman asenteen kuin Nyhtiksellä, että syöminen maistuu kivemmalta. Siitä ei sitten oikein mitään kivoja kuvia tullutkaan.

Muokkasin osaa kuvista pikkusen enemmän, niin on vähän erilaista tyyliä ettei aina samaa. Kertokaa ihmeessä löytyikö lempparia näistä poikien kuvista ;)!

1.

2.

3.

4. "Say CHEESE!"

5.

6. ja 7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.


Löytyikö parasta riehumiskuvaa?
Kuinka usein sinä päästät hevosesi irti juoksemaan?




4 kommenttia

  1. 4. on ihan paras :D Meillä on aina vapaana, joten ei ole tämmöisiä upeita erikoisuuksia :)

    VastaaPoista
  2. Vou! Kerrassaan upeita kuvia! Hankala sanoa muutamaa lempparia, kun voisi sanoa vaikka kaikki!

    VastaaPoista