Petra Palomäki

perjantai 22. huhtikuuta 2016

Hevosnaisissa on voimaa!

Jos yhtään seuraatte minun muuta elämää tuolta somen kautta, niin olette pikkuisen ajantasalla mitäs minulle viime lauantaina oikein kävi. Jos ette, niin tässä teille selvennystä. Tosiaan kilpailin 16.4 lauantaina Sportyfeel Fitness Classic kisassa Body Fitness -163cm junnuissa. Tämä oli minulle elämäni toinen fitnesskilpailu ja tavoitteet olivat korkealla. Miten sitten kävi?

Tämä heppatyttö nappasi omasta sarjastaan kultaa, eli tuore Suomenmestari täälä hei! Lisäksi sain tilaisuuden osallistua Body Fitness -163cm yleiseen sarjaan, eli pääsin kisaamaan ns. niiden isojen naisten kanssa. Sielä lavalla pikku Petra seisoi 14 muun upean naisen kanssa ja nappasi finaalipaikan. Sijoituin 5.sijalle mikä on vieläkin aika käsittämätöntä!


Mika Pulkkinen Photography
Vuosi sitten en olisi ikinä uskonut, että näinkin nopeasti saavuttaisin kaksi unelmaani tällä hevosmäärällä. Saavutin Suomenmestaruuden ja kahden viikon päästä onkin lähtö Espanjaan EM-kisoihin. Olen vieläkin aika sanaton ja shokissa kaikesta. Meissä hevosnaisissa siis todellakin on pakko olla voimaa, jos kerta meikäläinekin pystyin tähän!! Pystyin aikatauluttamaan kaikki treenit, ruoat ja aerobiset tallihommien ja liikutusten ohelle. Haluan olla esimerkkinä muille, että jos vaan jotakin haluaa ja on sen eteen valmis tekemään töitä, niin kaikki on oikeasti mahdollista! Uskokaa itseenne!


Lisää näitä fitnesshöpinöitä voitte seurata mun treeniblogista, Instagrammista ja Facebookin urheilijasivultani ! Pidetään tämä blogi kuitenkin vielä heppapainoitteisena ;)


14 kommenttia

  1. Hirmuisesti onnea! Olet voittosi ansainnut :)

    VastaaPoista
  2. Tuo on niin harmmillista kun täytyy väriä ihoon ottaa! Toki se lähtee pois sitten ajallaan, mutta ääh itse en tykkää. Niin kauniita naisia ilmankin. Paljon onnea sulle Petra! Oot rautaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruskea iho korostaa lihaksia joten sen takia tällaisissa kisoissa otetaan väriä ihan urakalla pintaan :)

      Poista
    2. ilman väriä lihakset ei korostu mihinkään, mitä nimenomaan tässä lajissa pitäisi korostaa :) kiitos!

      Poista
  3. Vau! Ihan mahtavaa. Itse saa taas motiviaatiota oman kunnon nostamiseen

    VastaaPoista
  4. Laitetaanko kilpailijat tuossa sun kilpailusarjassa paremmuusjärjestykseen ihan sen perusteella kenellä on eniten lihasta vai onko muutakin mitä otetaan huomioon? Näin täysin lajista tietämättömän silmään oot kyllä ylivoimaisesti parhaimman näköinen tuossa ryhmäkuvassa, etenkin vatsalihaksillas erotut muista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, omg noi absit! Huikeasti onnea jo saavutetusta ja mahtavaa EM-matkaa!

      Poista
    2. Ei aina voita vaikka olisi eniten lihasta. Kokonaisuus ratkaisee, miten lihakset on tasapainoisesti rakennettu, lavaesiintyminen ja käyttäytyminen, kireys. Kaikki vaikuttaa ;) tämä kun on tuomarilaji niin kaikkia ei voi aina miellyttää! Kiitos teille!! <3

      Poista
  5. Onnea! Ja hyvää EM- matkaa. Ajattelin kysyä, että minkä pituinen olet ja paljon painat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) Kisapaino oli 49kg ja normaali paino offilla, eli ei kisakaudella on 59kg. Olen 159cm pitkä :)

      Poista