Petra Palomäki

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Mitä haluatte?

Mitä siis haluatte lukea? Kirjoittelen ja kirjoittelen, mutta en tiedä kiinnostaako ne kuinka teitä? Tulee vähän haikee fiilis jos kirjoittelen mitä pyydetään ja sitten en saa siitä palautetta niin en tiedä yhtään oliko postaus hyvä vai huono :)

Kysyn jälleen mitä haluatte,  että tänne postaan? Millaisia postauksia? Ideoita! :)

10 kommenttia

  1. Heippa, sori omalta osalta viimeaikojen passiivinen kommentointi mutta kaikki sun postaukset luen aina suurella mielenkiinnolla, osaat kirjoittaa hyvin! Eniten itse toivon kuulumispostauksia teidän varsaprojektin etenemusestä tänä keväänä, kun meilläkin sama rumba lähtee käyntiin nyt! Toivotaan onnea meille varsojen saantiin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsaprojektista pidän tiedät ajantasalla, mutta vielä ei ole kamalasti tapahtunut :) kiitos samoin! Tsemppiä!

      Poista
  2. Itse luen kaikki postauksesi :) Tykkään lukea kaikesta sun tekemisistä hevosten kansa ;)

    VastaaPoista
  3. Uutena lukijana olen ihmetellyt miten aikasi riittää kaikkeen? Liikutatko siis yksin kaikki hevoset? Opiskeletko? yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liikutan 2-3 hevosta päivässä, käyn töissä, salilla, siivoan boxit ja iltasin luen pääsykokeisiin :) ei ylimääräistä aikaa ole kuin menee kaikki tähän :)

      Poista
  4. Kaikki postaukset kiinnostaa, osaat kirjoittaa hyvin! :) Ja ajantasalla olevat kuvat ja videot (jos vain saat kuvaajan) ovat 100% varmasti kaikkien mieleen, eikä niitä mielestäni tarvitse liikaa säästellä! :) Luen kaikki postauksesi ja uskon että todella moni muukin, mutta olen vain niiiin laiska kommentoimaan.. :D

    VastaaPoista
  5. Olisi kiva kuulla minkälainen ruokavalio sun dieettiin kuuluu (:

    VastaaPoista