Petra Palomäki

tiistai 30. lokakuuta 2012

Niinisalon seuraestekisat

Juu eli sunnuntaina oltiin sitten koko tiimi Niinisalon seuraestekisoissa! Team Pro Cross Country Riders Petra& Heidi ;) laitettiin hepat aamulla kuntoon ja menoksi kisoihin! Heidi starttasi disalla kaksi ekaa luokka ja me startattiin viimeinen luokka eli 90-100cm.
Heidillä meni oikein hyvin kisat sijoittuen molemmissa! :) Kuvat ottanut Anniina!


Joku oli aika järkyttävää (ilmeisesti) :__DD

Uffe oli aivan innoissaan kun nousin selkään. Se ei meinannut pysyä kintuissansa kun sitä teki niin mieli vaan mennä! Päästiin verkkaan ja uffe tuntui hyvältä. Itsellä oli hieman vaikeuksia tuoda oikein hyvin esteelle, mutta onneks uffe pelastaa melkein aina ;) kun päästiin radalle uffe oli aivan innoissaan! Uusintaan päästiin ja mentiin vauhdikkaasti! Viimeinen hyppy oli mielenkiintoisen näköinen :D Minä halusin hypätä kaukaa ja uffe lähempää, joten uffe keksi välimuodon, mutta ei se haitannut kun kaikki esteet meni puhtaasti! Ja näin uffe otti voiton kotiin!!
















on mulla hieno heppa :3

Voidaan sanoa, että meidän TPCCR P&H suoriutui todella hyvin kisoista! Ylpee olen kaikista! :)

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kuvaussessio osa6: Grandula

Ja viimeisenä pötkylän kuvat!
Neiti kävi niin villinä, että rakennekuvista ei meinannut tulla yhtään mitään! :D









Kuvaussessio osa5: Unaiva

Unaivan kuvia!
Ratsastaessa mamma oli aika kuuma, mutta nyt sille on auttanut todella paljon, kun olen laittanut apuvälineeksi nuo kumpparit! :) unski ei enään niin vedä itteensä hermostuneeksi, ja pystyy jopa nostamaan hyvän laukan melkein heti ;) kyllä mamma tästä vielä! Jos sain treenattua niin paljon että päästäis marraskuussa 60cm luokka! Saa nähdä kuinka mamman pää kestää!












Kuvaussessiot osa4: Condessa

Tässä tessan kuvat! Anteeksi kun on kestänyt näin kauna! Pistän putkeen unaivan ja pötkylänkin kuvat ;)!
Anniina ottanut kuvat ;)







perjantai 26. lokakuuta 2012

Kuvaussessio osa3: Zeus + estevalmennuksesta!

Eli siis tässä on puolestaan zeuksesta otetut rakenne-ja pääkuvat! Ratsastuskuvia ei vielä ole, jos Anniina olisi innokas tulemaan joku päivä kuvaan zeusta kun ratsastelen sillä ;)













Olin keskiviikkona uffella Sannan estevalkussa. Aloitettiin ympyrällä kavalettisarjalla johon piti vuorotellen vaihtaa 3:sta laukasta 4:n laukkaan :) vähän oli vaikeuksia lyhentää askelta sopivaksi, mutta saatiin sitten ihan suht hyviä askelia :)
Sen jälkeen jatkettiin "kevyellä" jumpalla. Kavaletti-pysty-kavaletti tehtävällä. Vasemmasta kierroksesta aloitettiin ja uffe tuntui hyvältä ja varmalta. Sanna vaan nosti ja nosti ja nosti kunnes se oli huimat 130cm!! Olin ihan sydän kurkussa, ja koko ajan valitin "ei uffe siitä yli pääse!". Ja kappas, tulin hyvin kavaletille, heppa hyppäs ja täti oli shokissa :D uffe vaan meni yli ihan kuin se olis ollu 90cm! Vaihdettiin suuntaa ja pysty muuttu okseriksi. Kavaletille oli tiukka käännös uralta, ja en meinannut saada ollenkaan hyvää etäisyyttä. Okserit on aina hirvittänyt mua, ja aloituskorkeus oli jo sen 110cm.. kaksi ekaa kertaa kielsin uffen pois, kun minusta tuntui epävarmalta. Uffe olis hypännyt vaikka kuinka vinosti, mutta kun ratsastajaa pelottaa niin ei kai sitten mennä.. Sitten otin itselle raipan tueksi, ja päästiin parikin kertaa okseri yli, niin etten saanut sydänkohtausta :D
Lopuksi mentiin rataa 100-110cm korkuisena. Rataan kuulu linja, jossa oli okseri - 5 laukkaa - okseri. Tuo 5 laukan saaminen oli aika vaikeaa, koska väli oli aika pitkä. Ensimmäinen okseri oli 110cm ja mentiin hyvin yli, mutta huomasin, että mulle tuli hieman paniikki ja aloi jahtaan eteenpäin vikalle okserille, joka johti siihen, että uffe sanoi että " hei ei me kyllä näin mennä. Se on joko varmasti tai ei ollenkaan". Inhottaa kun mun pitäis vaan luottaa hevoseen ja mennä! Ei tuo metrin okseri ole mitään uffelle, mutta en tiedä mikä rimakammo mulle on tullut oksereiden kans.. Noh jos mä ens kerralla pidän silmät kiinni ja annan uffen hoitaa homman ;D joka tapauksessa, saatiin loppuun jo hyvä rata alle! Todella tyytyväinen valmennukseen ja meidän ennätykseen! On mulla SUPER hevonen <3

Ai niin ja sunnuntaina olen siis menossa uffella NR seuraestekisoihin luokkaan 90-100cm :)!