Petra Palomäki

lauantai 1. joulukuuta 2012

Arvonta!

Kuten lupasin, jos saavutamme 170 lukijaa järjestän meidän ensimmäisen arvonnan!
Palkintona on E.S.T:n pintelipatjat (lupaan ensi kerralla ostaa hienon palkinnon, mutta nyt ei budjetti riitä!)


E.S.T.:n pintelipatjojen edistykselliseen kanavarakenteeseen perustuva ilmankulku siirtää kosteutta pois hevosen iholta, ja lisää hevosen työmukavuutta. Helppohoitoinen materiaali on pehmeää ja vaimentaa iskuja. Patjojen kulmat on pyöristetty, ja reunat on huoliteltu. 

SÄÄNNÖT:

1. Arvontaan saa osallistua kaikki, oli lukija tai ei, mutta anonyymeja ei lasketa mukaan!
2. Kerro miks luet blogiamme ja minkälaisista postauksista pidät eniten.
3. Arvonta alkaa 01.12.2012 ja päättyy 15.12.2012. 
4. Muista mainostaa arvontaa eteenpäin!

HUOM! Lisää sähköpostisi (anteeksi unohdin mainita!)

Onnea kaikille arvontaan!
Jos kysyttävää ota yhteyttä!

51 kommenttia

  1. Blogissasi on kiinnostavia tekstejä ja hyvänlaatuisia kuvia; on muutenkin kiinnostavaa lukea 6 lusitanon arjesta kun en sellaisiin kamalan usein törmää :) Kuva + tekstipostaukset ovat kivoimpia.

    VastaaPoista
  2. Olen lukenut jo aika pitkään blogiasi ja viihdyn täällä, koska tää on vaan jotenki niin kiva blogi!!:-) Sulla on ihania hevosia ja olet taitava ratsastaja! Tykkään postauksista, koska niissä on sopivan verran tekstiä ja kuvia löytyy! Minusta kivoimmat postaukset ovat juuri niitä joista löytyy paljon hyvälaatuisia kuvia ja sopivan verran tekstiä. :-)
    p.s. olisi kiva jos ulkoasu muuttuisi hieman talvisemmaksi;)

    VastaaPoista
  3. Tämä yksi harvoista hevosaiheisista blogeista, joita seuraan. Syy, miksi luen blogiasi, on ehdottomasti kuvat! Huikean hyviä otoksia hienoista hevosistasi.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Mä pidän kuvapostauksista, upeita kuvia.

    VastaaPoista
  6. Luen blogiasi koska kirjoitat mielenkiintoisia tekstejä ja minua kiinnostaa tämä rotu myös! + kuvat on laadukkaita! Eniten pidän sellaisista 'asia' postauksista ja postauksista jossa on paljon kuvia.
    kiiax_96@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Blogia luen lähinnä juuri näitten hienojen lusitanojen takia. Osaat ratsastaa todella hyvin ja senkin takia on ilo seurata tätä blogia. Kuvatkin ovat hyviä ja plussana myös suht ahkera kisailu :)
    Pidän eniten estetreeni/kisa postauksista kuvilla varustettuna.

    VastaaPoista
  8. Luen blogiasi koska sinulla on aina postauksissa todella hienoja kuvia ! Hevoset ovat myös todella hienoja,postauksia tulee sopivaan tahtiin aina ja niitä on todella mukava lukea :)
    tykkään kaikista teksteistä.
    sähköposti veeti_pintti@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Olen lukenut blogiasi jo pitkän aikaa. Aloin joskus seuraamaan juurikin sen takia, että on mielenkiintoista lukea, miten teillä arki onnistuu monen hevosen kanssa. On myös mielenkiintoista lukea lusitanoista, kun harvassa blogissa tämänrotuisia hevosia on! Tietenkin plussana kauniit kuvat hevosista. :) Olisi kiva saada videoita useammin!

    Jaxejoo@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Luen blogiasi upeiden lusitanojen vuoksi, tasaisten postausvälien, hyvälaatuisten kuvien ja tekstien takia. Olet taitava ratsastaja ja päiviesi kulkua on mukava lukea. Kauniit hevoset ovat silti se ykkösasia miksi tätä luen. :)
    Parhaimpia postauksia ovat ne, joissa on sopivasti tekstiä ja kuvia.

    iida_annika@hotmail.fi

    VastaaPoista
  11. Tykkään lukea blogisi vähän erikoisempirotuisista hevosista ja postauksien takia, koska ne ovat hyviä ja sisältävät paljon kuvia & sopivasti tekstiä :) Erityisesti tykkään lukea kouluratsastuspainoitteisempia postauksia.
    ia.ro@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Löysin vastikkään ihan sattumalta blogisi, joko htnetistä tai jonkun blogin kautta. Kiinnostuin heti blogiisi, koska lusitanot on aina kiehtonut minua. On kiva lukea teidän arjesta ja myös kisapostauksista tykkään. Kysymyspostaus oli myöskin kiva!
    kirppu.kankaala@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Olen lukenut vähän aikaa jo blogiasi, sen takia koska sinulla on todella upeita hevosia ! Olen myös ihmetelly, että miten sinulla aika riittää kaikkien hevostesi hoitoon. Tekstisi on mielenkiintoista lukea ja kuvat on todella hienoja mitä blogissasi yleensä julkaiset (: videot ratsastuksestasi olisi kivoja!

    alliiii-@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. kun kiinnostaa tietää miten teillä menee kun emme ole enään samoissa kisoissa olleet, + hyvä laatuisia kuvia :)

    kkaisukki@hotmail.com
    www.choicesofmylife.blogspot.com

    VastaaPoista
  16. Törmäsin blogiisi aikoinaan, kun asuin vielä Porissa ja kiinnosti, millaisia talleja Satakunnassa on. Jotenkin sitten eksyin tänne ja kiinnostuin erityisesti, kun hevosesi ovat lusitanoja. Plus hienot kuvat ja mielenkiintoiset tekstit, niin ryhdyin lukijaksi. :)

    cruit@wippies.fi

    VastaaPoista
  17. dão mesmo jeito as vezes

    fashionpassionomg.blogspot.com

    VastaaPoista
  18. Luen blogiasi tietysti siksi, että olet hyvä bloggaaja ja ratsastaja, sekä on hauska lukea, miten sinä ja hevosesi voivat (; Muutenkin on hyviä kuvia, mikä on pelkkää plussaa!

    Mainostan arvontaasi blogissani http://enskude.blogspot.fi/
    Sähköpostini: enna.kujansuu@gmail.com (;

    VastaaPoista
  19. Luen blogiasi siksi, ksoka se on mielenkiintoien ja kertoo asiosita laajasti ja käsittele emonen eri hienon hevosen elämää! :)
    Tykkään postausksista joissa kerrot ihan perus kuulumisia kuvien kera.
    s.postini: liveni@live.fi

    VastaaPoista
  20. Luen,koska blogisi on kiinnostava ja kivoja kuvia on paljon (:
    s.posti tiinakalliomaki@hotmail.com
    mainostus http://tiinanheppablogi.blogspot.fi/2012/12/petran-arvonta.html#comment-form

    VastaaPoista
  21. Luen blogiasi,siksi että kirjoitat selkeästi ja mielenkiintoisesti, ratsastat hyvin, blogissasi on aina laadukkaita kuvia, sekä tietysti minua kiinnostaa,kun sinulla on tämmöinen "vähän" harvinaisemman rotuisia hevosia tallissa. Eniten tykkään ihan vaan sinun normi arkipostauksista ja kisapostauksista(:

    katariina.ryynanen97@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Eksyin blogiisi ihan tuossa pari päivää sitten, ja se kyllä jäi kiinnostamaan. Ensin en millään meinannut uskoa et lusitanoilla kisaat esteitä ja kenttää, ne kun yleisesti mielletään kouluhevosiksi. Upeita kuvia, kivoja tekstejä. Sen verran paljon kahlasin blogissasi et meni varmaa 6h koneella ekstraa :D hunajakukka(a)gmail.com
    t. Adara & Fiksu

    VastaaPoista

  23. miberaz@gmail.com

    Löysin juuri blogiasi, ja huomasin superihanat kuvat! :) Hahmottavat ja "juuri oikealla hetkellä kuvattu" -kuvat ja selkeät teksit. Pidän varustepostauksista..

    VastaaPoista
  24. janikahirvonen@luukku.com

    En oikein muista mistä blogisi bongasin mutta blogisi osu ja uppos ykösellä! olen tykännyt erittäin paljon postauksistasi ja hevosesi on aivan mahtavia vaikken ole vielä kaikkien nimiä oppinut muistamaan! (: olen lukenut blogiasi varmaan jo vuoden! (:

    VastaaPoista
  25. Blogin löysin aluksi kaverini kautta joka suositteli blogia hyvien tekstien,kuvien ja sinun takiasi :) tiedän sinut entuudestaan kisoista ja se olikin myös yksi syy miksi aloin lukemaan blogiasi :) pidän blogisi vaihtelevasta ulkonäöstä,kuvat ovat vaihtelevia eikä esim.joka postaukseen tungettu väkinäisesti melkein samassa asennossa tarhassa seisova hevonen :D,kirjoitat hyvin selkeästi ja mukavasti(osaan selittää (y) ) sekä minua kiinnosti tuo rotu sekä sinun kisailusi koska tietenkin olen nähnyt sut kisoissa ja näin :) uusi ulkoasu on muuten hieno sekä se on piristävämpi edelliseen verrattuna (; Raigenle@hotmail.fi

    VastaaPoista
  26. riikka.fari@gmail.com

    Tykkään eniten sellaisista postauksista, jossa on paljon kivoja kuvia, kuten sinulla on lähes kaikissa postauksissa :) Muutenkin tosi kiva blogi.

    VastaaPoista
  27. Blogi on hevosaiheinen ja kiva. Postaukset missä on selkeitä kuvia ovat parhaita!

    iirieeri@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Luen blogiasi, koska tykkään sellaisista blogeista, jossa kerrotaan monipuolisesti treenaamisesta ja muusta tallielämästä. Plussana toki myös se että kisaat kenttää :)
    Treenipostaukset on parhaita kuvien ja videon kera!

    krista.kh@hotmail.com

    VastaaPoista
  29. Luen tätä blogia koska postaukset ovat mielenkiintoisia ja sinulla on ihania hevosia :-).
    Muut asiat tuolla yllä ovat tuullet jo. Onaa blogia minulla eu ole mutta sanon ihmeessä ystävillenikin tästä :)

    hemulii98@gmail.con

    VastaaPoista
  30. Luen blogiasi siksi, että sinulla on mielenkiintoinen ja hyvä tapa kirjoittaa. Hevosesi ovat hienoja ja olet hyvä ratsastaja ! :) Asut myös lähellä ja käyt kisoissa joissa joskus saatan pyöriä ja löytyyhän multa pari kuvaa jostain kisoista susta ja uffesta ! :DD

    karoliina.sulkava@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Kaverini vinkkasi tästä blogista ja arvonnasta. ;)
    Olen joskus parikuukaitta sitten vielä lukenut blogiasi ja se oli silloin kiva. Ei ainakaan hunompaan suuntaan ;)

    Täällä mainostan blogia:http://munkkipossunhevoset.blogspot.fi/2012/12/pari-arvonta-mainosta.html

    Tämä on sähköposti osoitteeni: munkkipossunblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Luen blogiasi, koska sinulla on todella upeita hevosia ja tykkään kirjoitustyylistäsi! Kuvia on ehkä hieman vähänlaisesti, mutta tiedän omalla kohdallani miten vaikeaa kuvaajan saaminen on, varsinkin pimeän tullessa niin aikaisin. Kuitenkin kun kuvia on, ne on myös upeita! Kaikenkaikkiaan kiva blogi, videoita saat laittaa jatkossa mun puolestani enemmänkin, viimeisin oli hirmu kiva! :)

    Mainostus: http://aiinon.blogspot.fi/2012/12/maanantai-illan-hopottelya.html

    VastaaPoista
  33. Luen blogiasi koska sulla on tosi hienoja heppoja ja teksti on helppo lukuista ja selkeää. Kaikki erikoispostaukset on tosi kivoja ja asiat on selitetty kivan tarkasti niissä :)

    sähköposti: mmiisa-@luukku.com

    VastaaPoista
  34. Luen blogiasi, koska kirjoitat kivasti ja kuvat on hienoja! Eniten tykkään kuvapostauksista ja erikoispostauksista :)

    sanni.virtuaali@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Luen blogia, koska rakastan heppablogeja, lisäät postaukseen useinmiten kuvia ja teksti on selkeää, joten sitä jaksaa lukea :) Pidän eniten ehkä kuvapostauksista :D

    sähköposti on ssuffeli@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Luen blogiasi koska se on kiva ja löysin sen kaverini kautta ja hän suositteli sitä!
    Enemmän voisi tulla kysymys postauksia ja videoita;)

    Sähköpostini on ilona.syrja@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Syy että luen blogiasi, on että on mielenkiintoista lukea elämästä noin monen hevosen kanssa.
    laura.hiltunen@pp3.inet.fi
    mainostus:
    http://weinthewonderland.blogspot.fi/2012/12/124-kaikennakoisia-arvontoja-mainostelen.html

    VastaaPoista
  38. Luen blogia, koska teksti on kivaa, ja blogi ei ole niin "tavallinen". Itse tykkään tavallisista teksti (+kuva) postauksista eniten. Tosin olen seuraillut vasta ihan vähän aikaa. :)

    janna.saaristola@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Luin blogiasi satunnaisesti joskus kauan aikaa sitten ja nyt löysin uudelleen tänne.
    Tykkään postauksista joissa on kuvia ja teksti kerrottu melko tarkasti, mutta lyhyesti.

    penamurunen@hotmail.com

    http://pena-foreverlove.blogspot.fi/2012/12/arvontoja.html

    VastaaPoista
  40. Luen blogiasi koska blogissa on juuri sitä mitä itse blogilta haluan. Sopivasti postauksia ja tietenkin kivoja postauksia :)

    tuittu.laine@gmail.com

    mainostus: http://somecountrygirl.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  41. Luen koska blogi on mielenkiintoinen ja kuvat ovat hienoja. :)

    Pidän ihan tavallisista postauksista.

    sanna.sahakoski@luukku.com

    mainostus: http://sannabloggaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  42. IHANAT kuvat ja hienot hevoset + kivat postaukset :)

    fridalovesfalka@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Kuvat on tosi selkeitä ja hienoja, vaikken itse oikein välitäkkään hepoista ja poneista niin blogi kertoi minulle vähän enemmän hevosista ja minua alkoi kiinnostaa nuo hirnuvat eläimet vähän enemmän! Pidän teidän postauksista muutenkin ja tosi mielenkiintoinen blogi!:)

    http://nooruuuu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. unohdin laittaa mun sähköpostin eli se oli

      nooramyllyneva@gmail.com

      :)

      Poista
  44. Olen lukenut blogia jo pitkään anonyymisti ja seuraillut hieman takaalla :) Nyt oman blogin perustaneena rupesin lukijaksi.

    Kirjoitat hyvää tekstiä ja elämäsi hienojen hevosten kanssa on mielenkiintoista. Lisäksi olet taitava ratsastaja ja on ilo katsoa vaikka kuvia onkin usein vähänlaisesti, mutta on tietenkin vaikeaa saada kuvaajaa aina.

    Erikoispostaukset ovat kyllä suurta herkkua :)

    Mainostan arvontaa http://spoiledkid.blogspot.fi/2012/12/arvontoja.html
    l_aura@live.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin, pakko sanoa, että arvothan arvonnan sähköpostien tai jonkun muun kuin pelkkien etunimien perusteella, sillä jos arvontaan osallistuu vaikka 3 Miaa niin ei tiedetä kuka heistä voittaa. Voi olla, että olet ottanut tämän huomioon, mutta kaikissa blogeissa sitä ei ole huomioitu niin vinkkaan ;)

      Poista
    2. Juu olen tietenkin ottanut tämän huomioon! :)

      Poista
  45. Luen blogiasi, koska mielestäni tämä on todella mielenkiintoinen ja osaat kirjoittaa hyvin ja selkeästi. Myös kuvat ovat hyvälaatuisia ja niitä on ilo katsella :') Olet myös taitava ratsastaja ! Erikoispostaukset ovat myös todella kivoja ja monipuolisia :)!

    Mainostan arvontaa seuraavassa postauksessa ( julkaisen 10.12 ) ! :)) osoitteessa (himynimeisjuulia.blogspot.fi)

    sähköpostini on juliasahlstrom@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Luen blogiasi epäsäännöllisen säännöllisesti, enkä ole vielä muistanut liittyä lukijaksi, taidanpa siis liittyä nyt :-) On mukava lukea vähän erirodun edustajista ja niiden elämästä, ja ylipäänsä kirjoitat mukavasti ja mukana on kuvia jne. Tosi kiva ja monipuolinen blogi! Erikoispostaukset on tosi kivoja sulla!

    emmaha-@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Tykkään lukea hevosblogeja, oli postaus minkälainen tahansa. Kirjoitat hyvin, ja tekstiäsi on mukava lukea.

    laura.pesonen@suomi24.fi

    p.s kiva ulkoasu!

    VastaaPoista